Dine søkeresultater

Resalg i populære Sol Park, ferdigstilt i 2018

Referanse: sol2200

195.000 €
2

Soverom

2

Bad

78 m2

Boareal

65 m2

Uteområde

Felles

Basseng

Garasje
42

Km til flyplass

<

2

Km til strand

Beskrivelse

Egenskaper

Fellesområder
Barnebasseng
Felles basseng
Inngjerdet
Jacuzzi
Hvitevarer
Fullt utstyrt
Møbler
Fullt møblert
Sol på uteområder
Hele dagen
Uteområder
Hage
Terrasse
Andre Egenskaper
Varmekabler på bad

Beskrivelse

Velkommen til Residencial Sol park, 19

Godt med uteplass og sol hele dagen. Populær plassering rett foran bassenget. En av de første boligene som ble reservert da prosjektet ble lagt ut for salg! Boligen kan også skilte med:

– Garasjeplass i kjeller
– Varmekabler på bad
– Air-conditioning i skjultanlegg

Leiligheten sto ferdig bygget i 2018 og holder samme standard som dagens nybygg. Den ligger sentralt plassert like utenfor Torrevieja by i bydelen ‘Aguas Nuevas’. Alt man behøver like utenfor døren, f.eks Mercadona 100m unna, og kort vei ned til sentrum av Torrevieja. Kun ca 2km ned til stranden i La Mata, kjent av mange som den flotteste stranden i området med sine lange og brede hvite strender, promenade, restauranter og strandbarer. Gode kommunikasjonsmuligheter med buss både lokalt og regionalt.

Boligen er en del av et velorganisert sameie med flere felles svømmebasseng, barnebasseng, boblebad/Jacuzzi og store grøntarealer. Det er også parkeringskjeller hvor alle boliger har sin private parkeringsplass.

Det er 2 innganger til boligen. Hovedinngangen ligger østvendt ut mot en rolig sidegate. Du kan derfor enkelt parkere like utenfor inngangen i forbindelse med f.eks innkjøp. Den andre inngangen er fra fellesområdene og du kan da parkere i garasjeanlegget og komme opp til boligen fra bassengområdet. Det er en privat hageflekk både foran og bak. Tomten mot bassengområdet vender mot nord/vest og er på ca 40kvm. Her er det lagt kunstgress. Tomten på baksiden er på ca 25kvm og vender mot sør/øst. Med privat tomt på begge sider er man sikret sol hele dagen.

Boligen består av 2 soverom og 2 bad. Begge soverommene har innebygde garderobeskap og hovedsoverommet har privat bad. Stue og kjøkken har åpen løsning og fremstår da som svært åpen og lys. Varmere farger på bad, dører og listverk bryter pent opp og gjør det til en delikat og stilig leilighet. Varmekabler på begge bad og sentral air-conditionanlegg i kanaler sørger for god komfort sommer som vinter.

Selges fullt utstyrt med møbler og hvitevarer. Pent og lite brukt.

En moderne og komfortabel leilighet med mye uteplass. Uteplassene har sol hele dagen og byr på muligheter for sol også på vinteren. På sommeren er det idéelt å grille på terrassen da man slipper den varme formiddagssola.

Parkering enten i kjeller eller på gaten

Fellesutgifter: 500 euro per år
Suma: 237 euro per år

Plantegninger

Kontakt oss for prisliste og plantegninger i full oppløsning

Plantegning av sameiet
Plantegning av sameiet

Plassering

Kart

Transport
Butikker
Skoler
Restauranter
Apoteker
Lege

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen kort tid. 

  Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Les mer på vår personvernerklæring

  Roar Haug

  Eiendomsrådgiver

  Compare Listings

  logg inn på kontoen din

  Har du kjøpt, solgt eller kanskje bare fått litt hjelp?

  Send oss din tilbakemelding

  Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

  Alle tilbakemelding blir sjekket mot vår kundebase før de blir publisert