91 90 64 62
Ring oss
Send e-post
Kunden i fokus
Best på kundeservice
Dine søkeresultater

Personvernerklæring for Soleada Eiendom

Personvern er viktig for oss!

Hos oss kan du være trygg på at din informasjon ikke blir misbrukt eller sendt videre til andre selskaper. 

Vi lagrer kun nødvendig informasjon for å kunne gi deg best mulig opplevelse av våre sider. Kun navn, e-post lagres på våre brukere. Telefonnummer lagres bare om kunden skriver dette inn i sin profil. Om du har bruker hos oss kan du  når som helst slette denne på din profil. Da vil all informasjon om deg bli slettet fra vårt system.

I tillegg lagres bevegelsesmønster på alle våre besøkende som godtar cookies (punkt 11). Denne informasjonen brukes kun for å optimalisere våre nettsider ved at vi kan se hvilke sider og funksjonalitet som brukes og ikke brukes.

Om du oppretter bruker hos oss via Facebook eller google, hentes kun navn og e-post fra din konto.

1. Behandlingsansvarlig

Roar Haug er på vegne av Soleada Eiendom behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Soleada Eiendom er et merkenavn under foretaket Haug Marketing & Consulting

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: passord for min side (krypteres), navn, e-postadresse og telefonnummer (valgfritt) på våre registrerte brukere. Vi lagrer i tillegg adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

3. Formål med behandlingen

Soleada.no bruker opplysningene for å sende automatiske e-poster med nye eiendommer om brukeren har opprettet denne funksjonaliteten. E-postadresse brukes også for å sende brukeren oppdateringer eller tilbud. Soleada.no analyserer også adferdsmønsteret til brukeren på nettsiden. Denne informasjonen brukes kun internt til å optimalisere nettstedet for våre brukere. Soleada.no gir ikke informasjon om våre brukere til andre selskaper.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn og e-postadresse benyttes for å gi brukeren en så god som mulig opplevelse på våre sider. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket til det benyttes adferdsmønster og lagret informasjon til å gi anbefalinger og tilbud spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies, punkt 11). 

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år. Du kan når som helst slette dine personopplysninger ved å slette din bruker på ‘min profil’: https://www.soleada.no/minside-profil/
Du kan også kontakte oss på [email protected] for å be oss slette brukeren din for deg.

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

9. Personvernombud

Vi har et personvernombud, Roar Haug, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

10. Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

11- Hvordan bruker vi informasjonskapsler (cookies) på vårt nettsted?

Soleada bruker informasjonskapsler for å analysere det generelle brukermønsteret på våre nettsider, eksempelvis for å utarbeide statistikk over:

  • Hvor mange som besøker ulike sider
  • Hvor lenge besøket varer
  • Hvilke nettsteder brukerne kommer fra
  • Hvilke nettlesere som benyttes

Dette gjør vi for å stadig kunne utvikle våre sider slik at de til enhver tid skal gi brukerne en best mulig brukeropplevelse. Ved hjelp av informasjonskapsler utstedt av tredjepart (3. parts cookies), jf. under, kan du oppleve å få digitale markedsføringsbudskap fra oss, basert på innhold og sider du har besøkt på våre nettsider, såkalt retargeting. Disse informasjonskapslene inneholder kun aggregert informasjon og ingen opplysninger som kan identifisere deg som bruker.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsider lagrer på din datamaskin. Filene kan kun leses av Soleada og brukeren selv, og brukes for eksempel for å se om brukeren har besøkt nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket samt hvilket nettsted brukeren kom fra.

Bruk av Google analytics

Soleada bruker analyseverktøyet Google Analytics for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. («Google»). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. I de tilfeller vi benytter Google Analytics, blir informasjonen om din bruk lagret på Googles servere i USA. Informasjonskapselen samler blant annet inn IP-adressen din.

Her ser du hvilke informasjonskapsler som benyttes av Google Analytics.

Bruk av tredjeparts spørringer

Dette er spørringer som er laget av en bruker til en ekstern tjenesteleverandør. Til tross for at disse spørringene ikke setter noen cookies, kan de fortsatt overføre informasjon til tredjepart. Google Analytics arbeider gjennom tredjeparts spørringer.

Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at om du gjør dette vil du kanskje ikke være i stand til å benytte nettstedets funksjonalitet i sin helhet.

På www.nettvett.no kan du lese mer om hvordan du administrer informasjonskapsler i nettleseren din.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

[email protected]
 
Roar Haug
Haug Marketing & Consulting
Bergevegen 96 4160 FINNØY

Compare Listings

logg inn på kontoen din

Har du kjøpt, solgt eller kanskje bare fått litt hjelp?

Send oss din tilbakemelding

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Alle tilbakemelding blir sjekket mot vår kundebase før de blir publisert