Skal du selge boligen din i Spania?

Vi har lang erfaring med salg av bolig i Spania og vet hvordan vi skal presentere din bolig på best mulig måte og hvordan vi skal nå ut til flest mulig, både lokale og internasjonale kjøpere. 

 

Med oss på laget har vi en profesjonell boligfotograf, arkitekt og advokat. Len deg tilbake og la vårt team ta seg av hele salgsprosessen. Og det beste av alt;

 

Du betaler oss ingenting før boligen din er solgt!

Verdt å merke seg

Vi gjennomfører også befaringer om du ikke har mulighet til å være til stede. Et godt alternativ for de som ønsker å selge, men ikke har mulighet til å reise ned til Spania med det første.

Salgsprosessen med Soleada

Her har du en enkel oversikt over hele salgsprosessen med Soleada.

forstekontakt

Innledende samtale

Du kontakter oss via kontaktskjema, e-post eller telefon. Vi stiller deg noen spørsmål om eiendommen og det avtales en befaring.

Befaring

Lokalkjent eiendomsrådgiver kommer på befaring og gjør en vurdering av boligens standard og beliggenhet. Eventuelle mangler eller utfordringer diskuteres. 

befaring

Juridisk og teknisk vurdering

Advokat og arkitekt ser på dokumentasjonen og våre notater for en vurdering om noe må utbedres før salg. Våre fagfolk sørger for at dette utbedres raskt og effektivt.  

Verdivurdering

Vi gjør en verdivurdering basert på vår befaring, salgshistorikken i nærområdet og vurderingene fra arkitekt og advokat.

Fotografering og annonsering

Når boligen er klargjort for salg vil vår fotograf komme til boligen og ta profesjonelle bilder, 360-visning og plantegninger.

Din bolig annonseres via flere kanaler for å nå ut til flest mulige interessenter. Vi annonserer lokalt, på Finn.no og de mest aktuelle boligportalene i Europa

forberedelser og fotografi
visninger

Visninger

Vi arrangerer visninger fortløpende og holder dialog med deg underveis. Du vil informeres om hvem som har vært på visning i din bolig, når og deres tilbakemeldinger.

Et godt førsteinntrykk er viktig. Vi sørger for at boligen er presentabel før hver visning.

Forhandling og kontrakt

Når noen er interessert i boligen din vil det være naturlig med forhandling av pris og det gjennomføres en lukket budrunde mellom deg som selger og interessenten. 

Bud formidles via telefon og det er du som bestemmer om du vil komme med motbud, avslag, eller aksept. 

Når selger og kjøper har muntlig akseptert et bud skriver vi en reservasjonskontrakt og kjøper betaler inn et depositum som låser den til salget.

forhandling og kontrakt
overtakelse

Overtakelse og oppgjør

Vårt advokatkontor tar seg av hele salgsprosessen for deg med fullmakt. Alt vi behøver fra deg kan utføres via post og epost. 

Etter overtakelse vil du få oppgjøret på din Spanske konto. 

Kontakt oss for å komme i gang

  Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Les mer på vår personvernerklæring

  Compare Listings

  logg inn på kontoen din

  Har du kjøpt, solgt eller kanskje bare fått litt hjelp?

  Send oss din tilbakemelding

  Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

  Alle tilbakemelding blir sjekket mot vår kundebase før de blir publisert