Dine søkeresultater

Våre kundereferanser

Boligkjøp og salg er en stor avgjørelse. Velg en megler som kan vise til mange gode referanser! 

Med fokus på topp kundeservice og kvalitet i alle ledd av kjøpsprosessen er stolte over å kunne vise til mange fornøyde kunder. Vi hjelper våre kunder gjennom hele prosessen, både med kjøp og salg av bolig. Med oss kan du være sikker på at jobben blir gjort skikkelig!

Terje Hofvind

Kjøp og salg 2023

Jeg har benyttet Hans Kristian som megler ved tre anledninger. Først da vi kjøpte en prosjektert enebolig i San Pedro del Pinatar i 2017, så da jeg solgte denne i vinter og nå sist da jeg kjøpte en leilighet i Villajoyosa i høst. Alle tre handler har gått knirkefritt. Hans Kristian er en hyggelig og hjelpsom megler som sammen med sin advokat og andre medhjelpere ordner alle formaliteter og det meste av det praktiske. Her får du hjelp til mye mer enn du som norsk kunde forventer, f.eks. etablering av testamente, registrering i spansk personregister (NIE), betaling av skatt, levering av skattemelding, forsikring, strøm og vann, til og med kjøp av møbler og inventar, og mye mer. Når det gjelder selve salgs- og kjøpsprosessen får du også mye for pengene. Her er ikke plass til å nevne alt, her er bare noe av dette som imponerte meg. Hans Kristian tar seg utrolig god tid til å hjelpe deg som kjøper ved visninger. F.eks. ble vi kjørt rundt til et utall aktuelle eiendommer over tre dager da vi kjøpte første gang. Uten å legge noe som helst kjøpepress på oss, tok han seg tid helt til vi fant den perfekte eiendommen etter våre ønsker. En ting er at Han Kristian bruker god tid på selve visningen, han bruker gjerne også flere timer på å vise deg rundt i nærområdet til eiendommene, slik at du kan vurdere om dette er et område der du vil trives. Når jeg skulle selge mange år etterpå, ble jeg spesielt imponert over fotograferingen. To fotografer brukte et par timer på fantastiske bilder og en utrolig god video som overgikk alt jeg tidligere har sett som megler i Norge. Vanligvis er det som kjent faste priser på eiendom i Spania uten budrunder som i Norge. Men Soleada forhandler også gjerne om pris, slik at prosessen blir mer lignende det vi er vant til i Norge. Hans Kristian er også en utmerket kjøpsmegler som hjelper deg å finne den rette eiendommen uavhengig av hvilket firma som har den for salg. Da jeg nylig kjøpte min leilighet i Villajoyosa, satt jeg hjemme i Norge og overlot det hele til Hans Kristian. Det dreide seg om et oppussingsprosjekt, der han forhandlet en avtale om oppussing og ombygging. Da jeg kom ned til overtakelsen, var alt arbeid utført som forventet. Jeg har fått hjelp til mye av det praktiske, som tips om håndverkere, bytte av lås, vann- og strømmåler og mye annet. Dersom du skal kjøpe eller selge på Middelhavskysten i Spania, er jeg ikke i tvil om at førstevalget bør være Soleada. Hans Kristian bor i Alicante, snakker flytende spansk og har mange års erfaring som megler her nede. At han i tillegg er en hyggelig fyr som du vil like å bli kjent med, gjør handelen til en ekstra positiv opplevelse.

Bart De Munck

Mars 2024

In November 2023 bought a beautiful house in polop at Soleada Eiendom Spania to all satisfaction, broker Hans Kristian has supervised everything very well, this broker is very professional and fulfills all appointments, I can also strongly recommend them to buy a house with them or through them For sale. Highly recommended! Thanks again for the good care and reliability. Greetings Bart de Munck a happy customer

Victor Mazarico

Mars 2024

A magnificent experience. They are very committed professionals from the very beginning. If in the future I require this type of services, I would definitely count on them again.

Unni og John Marton Jakobsen

Mars 2024

Vi kjøpte vår leilighet i Quesada i 2016 da Hans Kristian og Roar jobbet i Spaniamegler1. Det føltes derfor veldig trygt å velge Soleada Eiendom også når vi skulle selge samme leilighet. Det gikk veldig kort tid til vi fikk bud på leiligheten og etter et motbud, var handelen i boks. Prosessen ved salg er veldig komplisert i Spania, men Hans Kristian og gjengen hans tok seg av alt sammen slik at det hele gikk smertefritt for oss. 

Vi anbefaler på det varmeste Soleada Eiendom ved kjøp eller salg av eiendom i Spania.

Hilsen

Unni og John Marton Jakobsen

Kjell-Vidar Flisnes

Mars 2024

Vi kjøpte leilighet i L’albir i 2018. Da kjøpte vi med Spaniamegler1 v Hans Kristian Haug som jobbet der. Vi følte oss veldig godt ivaretatt. Når vi skulle selge huset brukte vi Soleada Eiendom. Vi har fått veldig god hjelp av Hans Kristian, så vi kan anbefale Soleada Eiendom på det varmeste ved kjøp og salg av eiendom. Veldig fornøyd. Liv Karin & Kjell Vidar

Ingvild Elfstedt

Desember 2023

Vi kjøpte vår første leilighet i Spania i 2017. Den gangen jobbet Hans Kristian i Spaniamegler 1. Vi var veldig fornøyd med hjelpen vi fikk som førstegangskjøpere. For et par år siden, fant vi ut at vi skulle kjøpe en litt større leilighet i samme leilighetskompleks. Vi hadde da allerede lagt ut vår gamle leilighet for salg gjennom et annet firma. Den lå ute en god stund uten at det var særlig interesse for den. 

Da vi fikk mulighet, byttet vi over til Hans Kristian. Han fant riktig pris (som var høyere enn det forrige megler landet på), og la den ut på de riktige portalene. Det tok ikke mange ukene før leiligheten var solgt. Han hjalp oss også med kjøp av ny leilighet. Så, i løpet av få måneder, hadde vi solgt den gamle og flyttet inn i ny leilighet hvor vi nå stortrives. Vi har også fått god hjelp i etterkant av kjøp/salg. Vi har spurt om hjelp til både stort og smått, og vi har alltid blitt møtt med velvillighet. Vi anbefaler Hans Kristian og Soleada Eiendom på det varmeste. Vi følte oss trygge og ivaretatt gjennom hele prosessen. Det er mye å sette seg inn i når man skal kjøpe leilighet i utlandet, og vi føler at vi har fått suveren hjelp fra ende til annen. Vi kunne ikke vært mer fornøyd.

Lillian Næss

November 2023

Jeg har benyttet Soleada Eiendom med Hans Christian ved både kjøp og salg. Jeg må si meg strålende fornøyd,  en ting er at han snakker, engelsk, spansk og  selvfølgelig norsk, har vært til stor fordel for meg.  Han har vært med meg på alle offentlige kontorer, til utbygger og ikke minst, jeg har spurt om allting, og alltid fått svar, kjapt ,om så han måtte undersøke selv. Jeg kan anbefale han og hans firma på det varmeste . takk for knirkefritt kjøp og salg!🌹

Vidar Aarskog

May 2023

Vi tok kontakt med Soleada på en bolig vi ønsket å vite mer om og ble positivt overrasket av hele prosessen. Vi var helt grønne på hvordan kjøp av bolig i Spania fungerte og fikk en trygg og god opplevelse med Hans Kristian og co. Vi fikk hjelp med alt fra hvordan kjøpsprosessen fungerte, info rundt finansiering, forsikringer, månedlige kostnader ved å eie, opprettelse av bankkonto, skattemelding etc. Dette var en av årsakene til at vi landet på å kjøpe denne boligen. 

Det var en stor trygghet for oss å ha en proaktiv megler som har fulgt oss opp fra dag 1 og vært svært behjelpelig i etterkant med alt vi har hatt av spørsmål rundt praktiske ting og papirarbeid. Vi kan trygt anbefale Soleada, her får du veiledning fra a-å og bistand hele veien! Vi er strålende fornøyde!

Torgny Olai Carlsen

November 2023

Vi kom over Soleada ved tilfeldighet, men er i etterkant veldig fornøyde med flaksen. Vi hadde heller ikke noen erfaringer ved boligkjøp i Spania, så det var jo helt knall at HC snakker flytende spansk, og trøndersk. Dermed fungerer jo hele prosessen smertefritt, når du kun trenger å forholde deg til dette ene mennesket igjennom prosessen. 

Videre så er det jo HC i Soleada jeg kontakter om det er spørsmål til advokatene og denslags, som han da videreformidler og ordner. 

Dette fører jo til mindre sannsynlighet for misforståelser, enn om en spanjol og en nordmann skal møtes på engelsk. 

Alt i alt, problemfritt og ukomplisert.

Bente Valo

November 2023

Kan ikke annet enn fullrose Hans Kristian på vår jakt etter første feriested 👌.Veldig hyggelig, og leste oss raskt mht hva vi ønsket og ikke. 

Brukte en hel dag sammen med oss hvor han viste ulike muligheter .

Dyktig til å forklare og en god fagperson, så vi følte oss trygge når vi endelig fant vårt sted.

Transaksjoner og alt papirarbeid ble ordnet raskt via spansk advokat , og vi opplevde supert samarbeid hele veien.Selv nå i ettertid bistår Hans Kristian hvis vi har spørsmål , det er fantastisk service.Anbefaler, og vet flere av våre venner vil kontakte han på sikt😀🙏😀Flott arbeid!

Hanne Solheim

April 2023

God oppfølging fra første kontakt til overtaking av leilighet og i ettertid med dokument og skatt. Kan varmt anbefale Soleada Eiendom Spania!

Per Morten Andreassen

April 2023

Hans Kristian og Soleada eiendom gjorde vårt kjøp av leilighet i Torreveija til en god og trygg opplevelse fra A til Å. Anbefales !!!

Kontakt oss

  Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Les mer på vår personvernerklæring

  Compare Listings

  logg inn på kontoen din

  Har du kjøpt, solgt eller kanskje bare fått litt hjelp?

  Send oss din tilbakemelding

  Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

  Alle tilbakemelding blir sjekket mot vår kundebase før de blir publisert